HomeEl Castillo Sant Jordi

El Castillo Sant Jordi

El passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi, Lleida va viure la presentació oficial de la nova imatge de la llet El Castillo. D’aquesta manera, la marca amb més de 90 anys de tradició lletera a Catalunya es renova per seguir oferint el millor sabor de la llet de tota la vida a una nova generació de catalans i catalanes.

El Castillo va voler ser partícep de la tradició d’aquest dia tan assenyalat duent a terme una acció de repartiment de punts de llibre amb la nova imatge de Llet El Castillo. A més, es va sortejar un any de llet El Castillo gratuïta entre totes aquelles persones que van rebre aquest obsequi.

El Castillo manifesta doncs, una vegada més, el seu compromís amb la tradició i benestar dels catalans i catalanes, així com també el seu suport a l’entorn més proper, Lleida, per seguir oferint el millor sabor de l’autèntica llet catalana.

Fundada en 1932, El Castillo gaudeix del testimoni del “saber fer” de més de tres generacions dedicades a oferir la millor llet gràcies a una filosofia de suport a la producció sostenible i de proximitat. Una tradició que es manté a dia d’avui, ja que més de la meitat de la llet El Castillo es recull en granges de Lleida diàriament i és envasada amb la màxima garantia de qualitat i frescor en la planta de Mollerussa, la central lletera més gran de Catalunya.

Comparteix aquest article:

També et pot interessar