HomeEl Castillo es renova per oferir a Catalunya la millor llet amb tot el sabor de sempre

El Castillo es renova per oferir a Catalunya la millor llet amb tot el sabor de sempre

Més de 90 anys de tradició lletera catalana

• Fundada l’any 1932, El Castillo recull la tradició de més de tres generacions dedicades a oferir la millor llet dins d’una filosofia de suport a la producció sostenible i de proximitat

• Llet El Castillo concentra més de la meitat de la llet que es produeix a Lleida

• El procés d’envasament es duu a terme amb la màxima garantia de qualitat i frescor a la planta de Mollerussa, la central lletera més gran de Catalunya

Lleida, XX de maig de 2015. El sabor únic dels aliments de la terra és un dels records que romanen a la memòria generació rera generació. Els productes de l’horta, el pa, l’oli d’oliva…i la llet. Per això, El Castillo, marca lleidatana que ha format part de Catalunya durant més de 90 anys, es renova per oferir a una nova generació de catalans i catalanes la qualitat i sabor que només pot tenir la llet d’aquí, de semlocal.

Fundada l’any 1932 per la família Castelló, El Castillo recull l’experiència de més de tres generacions dedicades a oferir la millor llet, dins d’una filosofia de suport a la producció sostenible i de proximitat. El Castillo diàriament recull la seva llet de les granges de Lleida i és envasada amb la màxima garantia de qualitat i frescor a la planta de Mollerussa, la central lletera més gran de Catalunya.

D’aquesta manera, la marca és fidel a la seva vocació de suport a les explotacions lleteres tant de l’entorn rural del Pla d’Urgell com de tota Catalunya, la qual cosa repercuteix significativament al desenvolupament econòmic del conjunt de la regió.

ORÍGENS I EXPERIÈNCIA FAMILIAR
Aquest suport a la producció local no és quelcomnou i està lligat als orígens familiars de El Castillo. Poc abans de començar aquesta aventura empresarial, l’any 1924, la família Castelló comença a apropar el camp a la ciutat fent arribar, primer amb tren i posteriorment en camió, la llet que produïen les seves vaques als consumidors de Barcelona.
Vuit anys després, quan la família es trasllada al Pla d’Urgell i s’instal·la en una cèntrica plaça de Mollerussa, l’experiència adquirida crea les bases del que serà una de les empreses més reconegudes de la regió. Ja no només per la satisfacció de les necessitats dels consumidors tant en qualitat com en quantitat, sinó també per la tasca que se segueix realitzant conjuntament amb les explotacions lleteres locals de cara al compliment dels més exigents estàndards de qualitat europeus.

Així, totes les granges seleccionades compten amb els mitjans tècnics més avançats, la qual cosa permet un major autocontrol i millor qualitat de la llet, garantint l’autèntic sabor que marca la diferència a les llars.

UN NOU DISSENY PER A UNA NOVA GENERACIÓ

La presentació oficial de la nova imatge de marca va tenir lloc a Lleida el passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi, i es va aprofitar l’ocasió per recordar que és possible gaudir encara més de totes les coses bones que ofereix Catalunya diàriament i d’aquesta manera crear una tradició que passi de pares a fills i pervisqui en el temps.

Amb aquesta acció El Castillo ha volgut manifestar una vegada més el seu compromís amb el benestar dels catalans i catalanes, així com també el seu suport i impuls a l’entorn més proper, Lleida, per seguir oferint la millor llet amb tot el sabor de sempre a tota una nova generació.

SOBRE EL CASTILLO
Fundada l’any 1932 per la família Castelló, El Castillo recull l’experiència de més de tres generacions dedicades a oferir la millor llet amb tot el sabor dins d’una filosofia de suport a la producció sostenible i de proximitat. Amb més de 90 anys de tradició lletera catalana, El Castillo recull diàriament de les granges de Lleida més de la meitat de la llet que envasa amb la màxima garantia de qualitat i frescor a la planta de Mollerussa, la central lletera més gran de Catalunya. Tot això per oferir a una nova generació de catalans i catalanes la qualitat i sabor que només pot tenir la llet d’aquí, de semlocal.

Per a més informació:
Hill + Knowlton Strategies
Alba Carid/Natalia Villarreal
Tel. 91 435 11 22
alba.carid@hkstrategies.com
natalia.villarreal@hkstrategies.com

Comparteix aquest article:

També et pot interessar