HomeLlet El Castillo dóna 12.000 litres de llet a la campanya “Cap nen sense bigoti”

Llet El Castillo dóna 12.000 litres de llet a la campanya “Cap nen sense bigoti”

Mostra de solidaritat de les empreses amb els menys afavorits

• A més de mobilitzar als seus clients i empleats en la campanya de recollida de llet Cap nen sense bigoti, l’Obra Social “la Caixa” ha sol·licitat la participació d’empreses del sector de la restauració i l’alimentació perquè s’uneixin a la iniciativa aportant llet, que també serà repartida pel Banc dels Aliments.

• Llet El Castillo dóna 12.000 litres de llet a la campanya de l’Obra Social “la Caixa” que el Banc dels Aliments de Lleida distribueix directament a les famílies en situació de vulnerabilitat que atenen a la província.

• Fins finals de juny es poden fer aportacions econòmiques a aquesta iniciativa solidària a través de canals electrònics. Fins ara, la web de microdonatius de «la Caixa”, la línia Oberta i els SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» a 28024 han servit per recaptar l’equivalent a 178.000 litres de llet, que se sumen als 175.000 que els catalans van portar físicament a les oficines de “la Caixa” a finals d’abril.

• 252.000 persones ateses pel Banc dels Aliments a Catalunya, 50.000 d’ells nens, tenen una dieta deficitària en llet, cosa que podria afectar el seu adequat desenvolupament. Per cobrir les necessitats anuals de llet en els bancs d’aliments catalans, es requereixen més de 13 milions de llet.

Lleida, 22 de maig de 2015. Llet El Castillo també s’ha posat el bigoti per una bona causa. L’empresa làctia no ha dubtat a sumar-se a la campanya Cap nen sense bigoti, de recollida de llet per a famílies en risc d’exclusió social, i ha donat 5.000 litres de llet per aquesta causa solidària impulsada per l’Obra Social “la Caixa” en favor del Banc dels Aliments.
Es tracta de la resposta d’aquesta companyia lletera a la crida que ha fet l’Obra Social “la Caixa” a empreses del sector de la restauració i l’alimentació perquè s’uneixin a la mobilització aportant llet, que també serà repartida pel Banc dels Aliments. D’aquesta manera, l’empresa amb fàbrica a Mollerussa col·labora amb la campanya que pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen 252.000 persones ateses pels bancs d’aliments catalans, 50.000 dels quals són nens d’entre 1 i 12 anys, que podrien veure afectat el seu creixement a causa d’aquesta mancança. Els 12.000 litres donats per Llet El Castillo s’entregaran al Banc dels Aliments de Lleida perquè els distribueixin a les famílies que més ho necessiten a la província.

Per cobrir les necessitats anuals de llet en els bancs d’aliments catalans, es requereixen més de 13 milions de llet, pel que és necessari la col·laboració de tots en aquesta campanya pionera de recaptació per a la compra d’un únic producte.

Després d’una setmana intensiva de recollida física en 1.422 oficines de “la Caixa” a Catalunya que van servir per recaptar 175.000 litres de llet, ara les aportacions poden continuar a través de la pàgina de microdonatius de «la Caixa» o enviant un SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024. L’Obra Social «la Caixa» posa a disposició de la campanya tots els seus caixers automàtics i canals electrònics per a les donacions econòmiques: portal de «la Caixa», Línia Oberta, CaixaMòbil i canvi de Punts Estrella. Igualment, és possible fer una llista de la compra solidària en www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es . Fins avui, els canals electrònics han sumat l’equivalent a 178.000 litres de llet. En total, fins el moment s’han recaptat 353.000 litres d’aquest producte sumant la recollida física i l’electrònica.

Els bancs d’aliments incrementen any rere any la quantitat d’aliments recollits, però segueix sent insuficient. Dels 21.870.890 quilos d’aliments recollits l’any passat, 3.069.512 eren llet, la qual cosa equival a 12 litres de llet a l’any per a cada beneficiari, quan la quantitat mínima requerida seria d’uns 50 litres a l’any.

Per poder assolir el consum mínim recomanat d’un litre per persona a la setmana, l’Obra Social «la Caixa» i els bancs dels aliments continuen la seva crida a la donació d’aquest producte de cost assequible que té una data de caducitat estimada en uns tres mesos. L’Obra Social «la Caixa» va posar en marxa la recollida aquest abril amb una primera donació de 100.000 litres de llet.

Sobre Llet El Castillo

Fundada el 1932 per la família Castelló, Llet El Castillo recull l’experiència de més de tres generacions dedicades a oferir la millor llet amb tot el sabor dins d’una filosofia de suport a la producció sostenible i de proximitat. Amb més de 90 anys de tradició lletera catalana, Llet El Castillo recull diàriament en granges de Lleida més de la meitat de la llet que s’envasa a la província amb la màxima garantia de qualitat i frescor; a la planta de Mollerussa, la central lletera més gran de Catalunya. Tot això per oferir a una nova generació de catalans i catalanes la qualitat i sabor que només pot tenir la llet d’aquí, de semlocal.

Més informació:

Departament de Comunicació de l’Obra Social ”la Caixa”
Andrea Pelayo: 934 044 087 / 618 126 685
apelayo@fundaciolacaixa.org
http://www.lacaixa.es/obrasocial

Marina Teixidó: 93 404 40 92 / 608 09 90 23
mteixido@fundaciolacaixa.org

Sala de Premsa Multimèdia
http://premsa.lacaixa.es/obrasocial

Departament de marketing Llet El Castillo
Marta Domingo: 618 339 762
marta.domingoenrich@lactalis.es

Comparteix aquest article:

També et pot interessar